Politika povraćaja

Naša politika traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od Vaše kupovine, nažalost, ne možemo Vam ponuditi povrat novca ili zamenu.

Da biste ispunili uslove za povrat proizvoda, proizvod mora biti nekorišćen i u istom stanju u kojem ste ga primili, sa zaštitnim omotom netaknutim. Takođe, mora biti u originalnom pakovanju.

Za završetak povrata, potreban nam je račun ili dokaz o kupovini.

Postoje određene situacije u kojima se odobravaju samo delimični povraćaji (ako je primenljivo):
– Slagalice ili igre koje su otvorene
– Bilo koji proizvod koji nije u svom originalnom stanju, oštećen ili mu nedostaju delovi iz razloga koji nisu posledica naše greške
– Bilo koji proizvod koji je vraćen više od 30 dana nakon isporuke


POVRAT

Da biste vratili proizvod, molimo vas da nam pošaljete e-poštu na info@fibiconcept.com i pružićemo Vam informacije o tome gde ga dostaviti. Vi ste odgovorni za plaćanje troškova dostave za vraćanje vašeg proizvoda. Predlažemo da se proizvod upakuje u originalnu kutiju za dostavu sa zaštitom kako bi se obezbedila sigurna isporuka. Troškovi dostave se ne vraćaju. Vreme potrebno za isporuku Vaše zamene može varirati u zavisnosti od mesta stanovanja.

Ako dostavljate proizvod vredniji od 100 evra, trebalo bi da razmislite o korišćenju usluge praćenja ili kupovini osiguranja za dostavu. Ne garantujemo da ćemo primiti vraćeni proizvod. Nakon što primimo i pregledamo Vaš povrat, poslaćemo Vam e-poštu kako bismo Vas obavestili da smo primili Vaš vraćeni proizvod. Takođe ćemo Vas obavestiti o odobrenju ili odbijanju povrata novca.

Ako je povrat odobren, Vaš povraćaj će biti obrađen, i kredit će automatski biti primenjen na Vašu kreditnu karticu ili originalni način plaćanja.


KASNI ILI IZOSTALI POVRAĆAJI NOVCA

Ako niste još uvek primili povraćaj novca, prvo proverite ponovo svoj bankovni račun. Zatim kontaktirajte svoju kreditnu karticu, može potrajati neko vreme pre nego što se povraćaj zvanično evidentira. Nakon toga, kontaktirajte svoju banku. Često postoji vreme obrade pre nego što se povraćaj evidentira. Ako ste obavili sve ovo i još uvek niste primili povraćaj, molimo vas da nas kontaktirate na info@fibiconcept.com.


PROIZVODI NA RASPRODAJI

Samo redovno označeni proizvodi mogu biti vraćeni za povraćaj novca, nažalost, proizvodi na rasprodaji ne mogu biti vraćeni za povraćaj novca.

ZAMJENA

Zamenjujemo samo proizvode koji su oštećeni ili defektni. Ako želite zameniti proizvod istim, molimo vas da nam pošaljete e-poštu na info@fibiconcept.com i pružićemo Vam informacije o tome gde ga dostaviti.


POKLONI

Ako je proizvod označen kao poklon prilikom kupovine i direktno Vam je dostavljen, dobićete poklon-kredit u vrednosti Vašeg povrata. Kada primimo vraćeni proizvod, poslaćemo Vam poklon-certifikat poštom. Ako proizvod nije bio označen kao poklon prilikom kupovine, ili je osoba koja Vam je poklonila naručila proizvod da bi Vam ga kasnije dala, mi ćemo vratiti novac osobi koja je poklon kupila i ona će biti obaveštena o vašem povratku.

POLITIKA ISPORUKE

Lokalno preuzimanje: Dobićete e-poštu kada Vaša narudžbina bude spremna za preuzimanje. Molimo vas da dozvolite 2-4 dana da Vaša narudžbina bude spremna. Sve narudžbine za lokalno preuzimanje se obrađuju u našem skladištu i transportuju do naše prodavnice. Svaka narudžbina koja nije preuzeta u roku od 14 dana od obaveštenja biće automatski otkazana. Molimo Vas da nas kontaktirate telefonom ili putem e-pošte za bilo kakva pitanja: order@fibiconcept.com. IZGUBLJENE ILI UKRADENE POŠILJKE

Fibi ne može zameniti izgubljene ili ukradene pošiljke. Molimo Vas da direktno kontaktirate dostavljača za nedostajuće ili ukradene pošiljke.

Ako ste izabrali dodatak uz Vašu narudžbinu, zahtevi za pakete označene kao „dostavljeno“ moraju se podneti nakon 5 dana, ali pre 15 dana od datuma kada je paket označen kao „dostavljen“. Zahtevi za pakete za koje se pretpostavlja da su izgubljeni (kada status nije „dostavljen“) moraju se podneti nakon 7 dana (20 za međunarodne isporuke) i u roku od 30 dana od poslednjeg tačkastog provere.